Voel je lekker
in je vel

Na een Yogales merk je direct het verschil.

Gezondheid

Ontdek de helende kracht van yoga. Voel hoe elke ademhaling je lichaam ontspant en je geest verheldert. Sterk je immuunsysteem op een natuurlijke manier en ervaar meer energie in je dagelijks leven.

Geluk

Vind innerlijke rust en meer geluk met yoga. Leer hoe yoga je kan helpen om positiever in het leven te staan, je zelfvertrouwen te vergroten en een gelukkiger leven te leiden. Ontdek de kracht van yoga voor je mentale gezondheid bij Spirit of Yoga.

Kracht

Word fitter en flexibeler met onze yoga lessen. Bouw spierkracht op, verbeter je balans en lenigheid. Ontdek hoe yoga je kan helpen om je lichaam te transformeren en je fitter te voelen dan ooit tevoren.

GEMEENSCHAP

Word onderdeel van onze warme en inspirerende yogafamilie. Ontmoet gelijkgestemden, deel je passie voor yoga en creëer levenslange vriendschappen. Ervaar de unieke sfeer van onze yogastudio en ontdek waarom onze community zo bijzonder is.

Tevreden Deelnemers

0 +

5 STERREN REVIEWS OP

Absoluut! Je hoeft niet lenig te zijn om met yoga te beginnen. Yoga helpt juist je flexibiliteit en kracht geleidelijk te verbeteren. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en onze instructeurs bieden aanpassingen aan zodat iedereen mee kan doen. Yoga draait om veel meer dan lenigheid, zoals ontspanning en ademhaling. Kom het gerust proberen en ontdek hoe yoga jou kan helpen!

Voor beginners raden we Hatha Yoga aan. Deze lessen hebben een rustig tempo en richten zich op basisposities en ademhalingstechnieken, ideaal voor het opbouwen van een sterke basis. Ook Yin Yoga is geschikt, met de focus op diepe stretching en ontspanning. Beide lessen bieden een ondersteunende omgeving om in je eigen tempo te leren.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Voor je yogales is het belangrijk om een paar dingen mee te nemen om ervoor te zorgen dat je comfortabel en goed voorbereid bent:

  1. Yogamat: Als je een eigen yogamat hebt, raden we aan om deze mee te nemen. Het biedt je een vertrouwde en hygiënische ondergrond. Heb je geen eigen mat, dan kun je er een van ons lenen.

  2. Handdoek: Een handdoek is handig om zweet af te vegen en kan ook dienen als extra ondersteuning tijdens bepaalde houdingen.

  3. Waterfles: Hydratatie is belangrijk, vooral tijdens intensieve lessen. Neem een hervulbare waterfles mee om ervoor te zorgen dat je voldoende drinkt voor, tijdens en na de les.

  4. Comfortabele kleding: Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Strakke, rekbare kleding is vaak het beste, zodat je instructeur je uitlijning goed kan zien en corrigeren indien nodig.

  5. Persoonlijke items: Als je specifieke hulpmiddelen gebruikt zoals een yogablok, riem of bolster, voel je vrij om deze mee te nemen. We hebben ook hulpmiddelen in de studio beschikbaar.

  6. Open geest en een glimlach: Yoga is een oefening voor zowel lichaam als geest. Kom met een open houding en wees klaar om te ontspannen en te genieten van je tijd op de mat.

Als je nog vragen hebt of specifieke behoeften, laat het ons dan weten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze studio!

Bianca laat een houding zien

neem contact op

Toch nog wat vragen?

Bel ons gerust even op, we zijn het beste bereikbaar tijdens kantooruren.

Foto van de studio

kom langs

Boek een Gratis Proefles

Plan direct een gratis proefles in, volledig vrijblijvend keuze uit alle lessen.