Yogalessen en Massages in Apeldoorn

Wij hebben het meest diverse aanbod van de regio.

Yogalessen en Massages in Apeldoorn

Wij hebben het meest diverse aanbod van de regio.

Welke les past bij jou?

Vinyasa Yoga

Deze actieve yogavorm verbindt lichaamshoudingen met elkaar in een aantal vloeiende bewegingen door middel van de adem. Dit betekent dat beweging en adem synchroon lopen aan elkaar en je weinig pauzes hebt tijdens de serie.

Yin Yoga

Yin yoga is een meditatieve, ontspannende en zachte vorm van yoga en bestaat uit zittende en liggende houdingen die aangehouden worden voor een aantal minuten. We verzachten de spieren zodat we toegang krijgen tot de dieper gelegen weefsels.

Hot Yoga

Hot yoga wordt gedaan in een, door infrarood panelen, opgewarmde ruimte van 40°C, waardoor o.a. je spieren soepeler worden en het een ontgiftigende werking heeft op het lichaam.

Pilates & Yoga

Een intensieve combinatie van pilates en yoga met focus op fysieke en innerlijke kracht ontwikkeling. Regelmatig ook gebruik van dumbells.

Hatha Yoga

Een klassieke, rustige yogastijl die zich richt op lichaamsbewustzijn en mindfulness. De flow is statisch en geeft je de mogelijkheid je lichaam te ervaren en op je ademhaling te letten.

Zwangerschapsyoga

Een volwaardige vorm van yoga, aangepast aan de mogelijkheden van de zwangere vrouw. Kom in contact met je lichaam en met je kind.

Wat bieden wij

Dichtbij het centrum van Apeldoorn, aan de Asselsestraat 258 hebben wij de mooiste yoga studio van Apeldoorn.

Wij hebben 2 zalen; een zaal voor de ‘gewone’ yoga en een zaal speciaal ingericht met infraroodpanelen om warme of hot yoga aan te bieden. Door ons grote aanbod van verschillende yogastijlen zijn wij de grootste en meest geliefde studio van Apeldoorn.

  • Meer dan 30 lessen per week
  • Ervaren, goed opgeleide docenten
  • Vrije inloop
  • Mooie ruime yogastudio
  • Verschillende docenten
  • Variatie in verschillende vormen yoga

Tevreden deelnemers

Is dit jouw eerste les bij Spirit of Yoga?

Onze Docenten