Foto tijdens massage

Ontspannings Massage

Een ontspanningsmassage is een zachte, ritmische massage die gericht is op het verminderen van stress en het bevorderen van algeheel welzijn. Tijdens de massage worden de spieren met lichte druk gemasseerd, wat de doorbloeding stimuleert en de spieren helpt te ontspannen. Deze vorm van massage kan angst en spanning verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren en het lichaam helpen te herstellen. Het is een ideale manier om lichaam en geest te kalmeren en een gevoel van sereniteit te ervaren.

pexels-pixabay-275768

Sportmassage

Hoewel sportmassage in feite een stimulerende massage is, brengt deze vaak wel een diepe ontspanning met zich mee. Hoewel de massage zeker geschikt is voor sporters, kan iedereen die last heeft van stijve of ‘vastzittende’ spieren baat hebben bij een sportmassage. De spieren worden losgemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd wat een heilzaam effect heeft op lichaam en geest.

pexels-cottonbro-3997980

Bindweefsel Massage

Bindweefselmassage is een therapie gericht op het verbeteren van de doorbloeding en het herstellen van de huidstructuur. Door diepe massagegrepen worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt, wat kan helpen bij het verminderen van littekens, cellulitis en spierpijn. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid steviger maakt. Deze massagevorm bevordert ook de afvoer van afvalstoffen, waardoor de algehele huidconditie verbetert en een gezonde, stralende huid ontstaat.

pexels-cottonbro-3998011

Energetische Massage

Energetische massage is een holistische therapie die het lichaam, de geest en de energiebanen balanceert. Door zachte aanrakingen en specifieke technieken stimuleert deze massage de natuurlijke energiestroom in het lichaam. Het helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van algeheel welzijn. Deze vorm van massage richt zich op het vrijmaken van blokkades in de energiebanen, waardoor harmonie en balans worden hersteld. Hierdoor voelt men zich hernieuwd en revitaliseerd.

Ervaring

Onze ervaren masseurs hebben uitgebreide training en praktijkervaring, wat resulteert in een effectieve en verkwikkende massage die jouw welzijn bevordert.

Aandacht

Onze masseurs besteden veel aandacht aan jouw behoeften. Ze luisteren naar jouw wensen en passen hun technieken aan om de beste ervaring te bieden. Hierdoor voel je je gehoord en verzorgd.

Persoonlijk

Onze masseurs bieden persoonlijke massages, niet zoals in grote salons waar vaak tientallen behandelingen per week worden gegeven.

Vertrouwd

Onze masseurs maken deel uit van onze yogastudio, wat hen vertrouwd en bekend maakt. Hun verbondenheid zorgt voor een comfortabele en vertrouwde ervaring tijdens elke massage.

De yogastudio van buiten

Locatie en tarieven

De behandelingen vinden plaats aan de Asselsestraat 258 in zaal 2, te Apeldoorn. De ruimte waar de massagetafel staat, wordt verwarmd met infraroodpanelen. Er hangt een serene rust met de heerlijke geuren van etherische olie en rustgevende muziek die je laten ontspannen.

Massage tarieven:
45 minuten €55,-
60 minuten €65,-

Massage:
Voor een massage kun je contact opnemen met
Imre via 06-16615510, sport en wellnessmassage;

of met Bianca via 06-53963630 of stuur een mail naar info@spiritofyoga.nl, Bindweefselmassage.