Fantastische yogalerares. Kundig, ervaren en er wordt genoeg gelachen. Na een uur yoga voel ik me weer helemaal relaxed en vol energie. De studio is ook erg mooi, ruim en de sfeer voelt goed.

Laura Kluyvervaste deelnemer

Ik ben op 7 jan bevallen en heb zooooo een makkelijke bevalling gehad van de tweeling. De ademhaling heeft me zo goed geholpen. Het ging allemaal razendsnel, en kon alle weeën goed opvangen en vooral rustig blijven. Ik kan nog steeds zelf niet geloven hoe snel alles gegaan is. Ik was zo bewust over mijn lichaam en wist precies wat ik moest doen. Ik heb zoveel complimenten gekregen van de gynaecologen en verloskundigen die bij de bevalling waren. Dank je wel.

Nurmoeder van 3 kinderen
Dankzij (hot)yoga voel ik me bewuster, warmer, soepeler, sterker en ontspannen. Door yoga ga ik in de gym ook harder, zwaarder van trainen. Je spieren krijgen meer zuurstof en alles gaat beter stromen. Super bedankt Bianca en tot snel weer. Namastee!

Ibrahimpractice yoga for 7 years
Bij Spirit of Yoga ervaar je dat yoga zoveel meer is dan alleen het uitvoeren van yogahoudingen. De yogadocenten leren je bewust te worden van je ademhaling en te ontdekken wat een goede ademhaling, zowel tijdens yoga als in het dagelijks leven, voor je kan betekenen. Verder leren Bianca en Melissa je tijdens de lessen onderdelen van de yogafilosofie en leggen ze uit waarvoor welke yogahouding goed is.
– Annemarie van Overbeeke
Annemarie Overbeekepractice yoga for 4 months

In mijn zoektocht naar ‘meer leven in het nu’ ben ik uitgekomen bij Spirit of Yoga van Bianca. Wat een verademing om in terecht te komen. De studio ziet er fantastisch uit en ademt een plezierige en ontspannen sfeer uit. Daarnaast is het lesaanbod ruim en heel divers. Echter de deskundigheid, de bejegening en de wijze van lesgeven van Bianca (en ook Melissa) maken voor mij het verschil! Ik kom er graag maar nog te weinig!

Ed Verlindepractice yoga for 1 month

Na de eerste les hotyoga merkte ik direct vermindering van mijn rugklachten. Nu doe ik het een half jaar en kan niet meer zonder. Naar de fysio is niet meer nodig. Geen les is hetzelfde en je keertje iedere keer meer over het versterken van lichaam en geest. Goede fijne docenten en uitleg!

Melaniepractice yoga for 1 years
Na een verhuizing naar Apeldoorn liep ik toevallig langs de yoga studio van Bianca. Na een drukke tijd kon ik wel wat yoga oefeningen gebruiken. Ik maake gebruik van de mogelijkheid om een maand lang alle yogavormen uit te proberen. Wat een gevarieerd aanbod. Aerial, yin, hot, hatha, easy. Bijna alles geprobeerd en mijn conclusie: fijne yogastudio, fijne docenten, persoonlijke aandacht en volop keus. Een aanrader dus!
Marlousnieuw lid

Dankzij de yogalessen bij Spirit of Yoga heb ik bijna geen last meer van mijn chronische RSI klachten. Bianca is een deskundige yogadocent die op een hele prettige manier les geeft.

Sandra van Essenregular customer

Praesent sed fermentum augue. Sed in odio et enim venenatis luctus. In egestas orci quis magna iaculis eleifend. Proin a lobortis ante, nec eleifend urna. Pellentesque a enim elementum, tempor nulla id, ultrices augue. Maecenas sit amet tincidunt elit – habitant morbi tristique senectus!

Linda van Bokhorstbusiness owner

Morbi blandit venenatis erat, at maximus arcu cursus ut. Aliquam tempus laoreet dolor, sed auctor leo bibendum a. Donec ligula nisl, pretium sed neque tristique, tincidunt interdum justo. Thanx!

Laura Kluyverregular customer